miercuri, 8 aprilie 2009

Gigi Becali a fost arestat preventiv

Gigi Becali a fost retinut de procurori joi,2 aprilie,ora 13-00,potrivit parchetului de pe langa tribunalul Bucuresti ,impreuna cu alte patru persoane,ulterior find retinut o asasea persoana .
Becali a spus că seful Politiei a Capitalei ar fi făcut un pact cu infractorii,Becali a declarat: "Sunt acuzat de privare de libertate, pentru ca bodyguarzii s-au dus şi au luat masina si, când i-au luat pe hoţi la bar sa dea declaratii, ei dupa aia au facut o reclamatie ca i-am privat de libertate"
Ocupanţii autoturismului au fost dusi într-un imobil din Pipera, unde au fost retinuti impotriva vointei lor timp de 3 ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al Politiei. Finanţatorul Stelei nu a depus plangere la Poliţie pentru masina Mercedes care i-ar fi fost furata.
Becali a refuzat să dea declaratii la Politie, deoarece în prezenta sa nu se afla niciun avocat, sustin aparatorii acestuia.
Varul lui Gigi Becali, Victor, este nemultumit de decizia Tribunalului si spune ca nu se astepta ca patronul Stelei sa ramana in arest. Porumboiu, Iancu, Mititelu si Copos sunt si ei alaturi de Becali.
Decizia nu este corecta! Nu ma asteptam ca Gigi sa ramana in arest, insa asta este, nu avem ce sa facem, vom actiona in continuare doar pe plan legal", a declarat Victor Becali
Seful ligi 1 Mititelu este alaturi si el de Gigi becali.
Mititelu a declarat ca: "M-am uitat pe internet si am vazut ca judecatoarea stie meserie, este bine cotata. Gluma se ingroasa, este incredibil! Puteam sa pariez pe oricat ca in aceasta seara va fi eliberat. Gigi Becali nu era un politician de marca, nu putea sa castige puterea in Romania. Becali plateste polite mai vechi si gura lui a facut sa-l aduca aici. Cred ca sunt premise foarte mari ca Becali sa fie condamnat, daca patru judecatori au hotarat sa-l tina in arest. Totusi, Gigi Becali are un rol imens in cresterea fotbalului romanesc. Traim intr-o tara foarte nesigura, oricand te poti trezi la ora 6:00 dimineata ca iti vine cineva la usa. Tot timpul mi-am propus sa nu depasesc cadrul legal, cu toate ca tentatiile au fost mari"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu